Σε 6.000.000€ ανέρχεται το ΝΕΟ χρέος του Δήμου Φυλής στην ΕΥΔΑΠ το οποίο δημιουργήθηκε το διάστημα Ιούλιος 2013 έως σήμερα και που η διοίκηση του Δήμου το έφερε προς ρύθμιση στο χτεσινό Δημοτικό Συμβούλιο της 8-7-2015.Και αυτό ενώ η διοίκηση του κου. Μπουραιμη είχε ρυθμίσει προηγούμενο χρέος προς την ΕΥΔΑΠ ύψους περίπου 40.000.000 € και παρέδωσε χρέος στις 31-8-2014 ύψους περίπου 2.000.000 € κατά δήλωση του στο χτεσινό Δημοτικό Συμ…βούλιο!
Κατάφερε λοιπόν η τωρινή διοίκηση του Δήμου να εκτοξεύσει το χρέος μέσα σε 10 μήνες διοίκησης από τα 2.000.000 € στα 6.000.000 €, εκτός του ποσού που εισέπραξε η σημερινή διοίκηση του Δήμου κατά το τελευταίο δεκάμηνο διοίκησης της από τους λογαριασμούς του νερού που πλήρωσαν οι δημότες του Δήμου Φυλής.Αυτό θα πει νοικοκύρεμα, όπως διατρανώνει η τωρινή διοίκηση του Δήμου!!!!!!
Το ερώτημα προς την κεντρική εξουσία είναι ως πότε θα εθελοτυφλούν στο πάρτι κακοδιαχείρησης που συνεχίζεται ακόμα και σήμερα στους ΟΤΑ παρά την δεινή οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα μας δίνοντας ουσιαστικά συγχωροχάρτι με συνεχείς ρυθμίσεις χρεών μέσω εγκυκλίων και νόμων διαφόρων κρατικών οργανισμών!!!!
Ακούει κανείς εκεί στη Κουμουνδούρου ή άκρα του τάφου σιωπή????
Οι τοπικοί παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ βέβαια είναι για όλα τα δρώμενα του Δήμου ενήμεροι οπότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία στο ότι:δεν ήξερα , δεν είδα, δεν γνώριζα! !!!! Η μήπως εξοφλούνται «γραμμάτια» των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών του Μαΐου 2014 της κεντρικής διοίκησης του κράτους προς το Δήμο Φυλής? ??????
Τα συμπεράσματα δικά σας !!!!!!